Juridiska sätt att tjäna pengar med Bitcoin

Legal ways to make money with Bitcoin

I den här artikeln pratar vi om lagliga sätt att tjäna pengar med Bitcoin. Även om tillverkaren som kallas Satoshi Nakamoto ännu inte har erkänts. Under tiden under ett helt decennium har Bitcoins värde tenderat att fluktuera. Så naturligtvis är svaret ja, Bitcoin kan vara ett sätt att tjäna pengar.

Nåväl, nästa fråga är hur tjänar du pengar med Bitcoin?

Det finns många lagliga sätt att tjäna pengar med Bitcoin, men de mest populära är gruvdrift, handel, investering, anslutna program och små vinster. Även om det finns många alternativ passar inte alla tillgängliga metoder för alla när det gäller att tjäna pengar med Bitcoin. Hur mycket pengar du tjänar beror på risknivån och den metod du väljer.

Människor analyserar sitt förflutna och spekulerar om dess framtid av olika skäl – vissa vill veta historien om kryptovalutor, andra vill veta om potentiella investeringsmöjligheter. Oavsett orsaken kommer vi i den här guiden att prata om olika sätt att tjäna pengar med Bitcoin. Vi kommer att prata om olika sätt att tjäna pengar på Bitcoin – men först kommer vi att överväga varför Bitcoin var så populärt i första hand.

En kort översikt över Bitcoins historia

Satoshi Nakamoto. När han såg dagens ljus hade ingen någonsin hört talas om kryptovalutor, än mindre upptäckt. Bitcoin för spädbarn och tonåringar är tufft nog – misslyckades med att få mycket uppmärksamhet, även om deras prisvolatilitet för vad som verkade (vid den tiden) var liten.

Slutligen, i början av 2017, slog Bitcoin igenom $ 1000-indexet. På bara ett år lyckades den slå kryssmarkeringen på cirka 20 000 dollar. Det behöver inte sägas att det är enormt – alla står med hakan nere eller häller alla sina bitcoins i Bitcoin – det verkar som en ostoppbar kraft som fortsätter att öka sin fart varje dag. Om du nyligen har granskat Bitcoin-prisdiagrammet vet du att saker har förändrats.

Fallet av Bitcoin

I början av 2018 var bitcoins pris cirka 11 000 dollar, och nådde sedan 6 000 dollar. När denna guide skrivs är Bitcoin för närvarande värd $ 6400. Så … hur tjänar du pengar med Bitcoin?

Vad orsakade så mycket skada? Det har varit mycket spekulationer. Människor som ofta tjänar pengar med kryptovaluta vet förmodligen hur bitcoin-prisdiagrammet ser ut:

Påminde han dig kanske om någonting? … tänder, kanske?

Denna typ av diagram kallas ett “hajtand” -diagram. Detta innebär att priset på kryptovalutor (i det här fallet – Bitcoin) stiger och faller så snabbt att banan som tas på diagrammet liknar närvaron av en krona.

Detta kallas också en “sprängbubbla”. En välkänd ekonom citerades säga att Bitcoin var “den största sprängbubblan i historien.” Anledningarna till detta är ackumulerad hype, brist på blockstöd, marknadsmanipulation och mer. Oavsett fall är det tydligt att om inget annat har Bitcoin drabbats av en enorm nedgång som just nu försöker återhämta sig. Den som letar efter ett sätt att tjäna pengar med Bitcoin bör ha dessa saker i åtanke.

Hur tjänar jag pengar med Bitcoin?

Nu när du vet två saker om upp- och nedgångar i Bitcoin kan vi äntligen gå vidare till metoder för att tjäna pengar. Det finns flera sätt att tjäna pengar med hjälp av Bitcoin, men i den här guiden täcker jag bara de viktigaste – om jag var tvungen att lista dem alla skulle det vara minst tre hundra sidor långt.

Denna lista genereras inte i någon särskild ordning. Vissa metoder fungerar bättre (eller snabbare) än andra, men i allmänhet beror de på personen.

Köp Bitcoin

Det finns en stor grupp människor som “investerar” i Bitcoin bara genom att köpa den. Detta är naturligtvis en riskabel metod, men det är troligen det enklaste sättet att göra det.

Det finns två typer av dessa investerare. Vissa människor köper en viss mängd valuta och glömmer det i ett år … eller tio. Dessa människor har vanligtvis ingen verklig avsikt att tjäna pengar på kort sikt – de tror ofta på en framgångsrik kryptovalutatid och hoppas att deras investering nu kommer att ge tiofaldig avkastning. En annan typ av Bitcoin-investerare är människor som gör mycket forskning, läser alla tillgängliga förutsägelser om hur man tjänar pengar med kryptovaluta och spenderar veckor på att analysera data och statistik.

Dessa människor tenderar att ha mycket specifika tidsramar – de flesta av tiden vill de investera på kort sikt och behöver bara veta när de ska göra det. Dessa investeringar tenderar också att vara mindre än långsiktiga investeringar – trots allt investerar människor efter att ha gjort mycket tidigare forskning, men om deras investeringar misslyckas kan de gå vidare till nästa tidsram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *