Cryptocurrency Dogecoin steg 20 gånger

Cryptocurrency Dogecoin rose 20 times

I den här artikeln diskuterar vi Cryptocurrency Dogecoin rose flera gånger. Dogecoin (DOGE) digital valuta har gått in i rymden. Reddit-återförsäljare börjar sippra DOGE.

De virtuella kontanterna, som ursprungligen visade sig som ett skämt, har fyllt i uppskattning flera gånger sedan slutet av januari. En anledning till denna utveckling är Teslas chef, Elon Musk, som upprätthåller Dogecoin och kontinuerligt tweets om det.

På torsdag förvärvade Dogecoin nästan 70%, utan föregångare för historia, upp mer än 0,18 dollar. DOGE är placerad åttonde i positioneringen för digitala pengar när det gäller kapitalisering och ersätter Uniswap, Litecoin och Chainlink nedan. Myntets kapitalisering, enligt CoinGecko, har överträffat 23 miljarder dollar.

Kostnad för den digitala valutan

En motivering för utvecklingen kan vara den snabba ökningen av kostnaden för den digitala valutan av specialmäklare på Reddit, som nyligen släppte ut lager med lågt flöde. Mainstream Reddit-gäng WallStreetBets (WSB), mest populärt för sin GameStop-lagerinfusion, utökar sitt rörelsefält och intresse för kryptografiska former av pengar, vilket anges av news.crypto.pro. Specialistens val adresserar ett annat mönster för subreddit, som i förväg bara pratade om handel på öppna marknadsaktier.

Nyligen försökte några församlingsmedlemmar arbeta mot vägen efter att representanten Robinhood förbjöds att köpa GameStop-aktier.

Därefter stängde WSB-handlare poängen för att prata om kryptografiska former av pengar. I vilket fall som helst öppnade Basel, den viktigaste hjälpen för köpmännen, den här veckan en chans att främja de arrangerade intressena i BTC, ETH och DOGE. Tänk på att i april 2019 kallade Tesla-chefen Elon Musk Dogecoin för sina pengar. Doge upprätthölls nyligen av den amerikanska rapparen Snoop Dogg, artist och gitarrist av det musikaliska teamet KISS Gene Simmons.

En annan period av altcoins eller de sista harmonierna i den nuvarande konventionen? Intresset för Dogecoin-bilden borde vara en uppdatering om en ändring skulle ske i Bitcoin och några berömda betydande monetära former med kritiskt kapital, kommer altcoins att konfrontera lösningar som kommer att bli hårdare än de för de betydande monetära formerna Enligt FxPro Analyst Teamet varnar.

Doge kan i allmänhet vara $ 1

Dogecoin måste hålla sig solid och gå mot sitt första $ 1-avtryck mot slutet av 2021. På grund av sitt ständigt utvecklande lokalområde. Den oöverträffade höga nivån för Dogecoin är 0,017491 $, vilket den kom till i januari 2018. Detta är en ökning på nästan 1442% sedan starten 2013.

Vid tidpunkten för undersökningen växlade Doges kostnad nära 0,00194680 dollar. För att komma fram till $ 1-avtrycket behöver du ytterligare 513,66%.

Med tanke på sin utvecklande kundbas, sin framträdande på nätet och världsomspännande anslag kan Dogecoin tränga in i $ 1-målet före slutet av 2021. Om inte, borde det göra som sådant i mitten av 2022.

Ett enormt antal gröna skyltar

Om du går till den specialiserade konturen och bryter ner Dogecoins värdeaktivitet, kommer du att se en kombination av stabila och uppåtgående mönster. I 4-timmarsdiagrammet specifikt dvärgar de gröna ljusen de röda. Den potentiella vinsten innebär också att återförsäljarna är långt och korta och att köparna har full kontroll.

Det är bara en liten förälskelse nära $ 0,070-avtrycket eftersom köpmännen har haft ansvaret för en kort tidsram. Den 12 februari 2021 formade Dogecoin-diagrammet en glidande triangel. Om det råder när det gäller att bryta oppositionen kan det öka med 30%.

TD Sequential-pekaren bekräftade också inköpssignalen, vilket gjorde breakout betydligt mer troligt. Den jämna linjen med lågt hjälpmönster ligger på $ 0,062. På chansen att det kraschar, kan Dogecoin sjunka så lågt som $ 0,043 innan det svänger hårt.

Ingen försämring fram till 2025

Prognoser för Dogecoin till 2025 är solida och hausseartade. På grund av sin berömmelse bland kunderna är det nödvändigt att hålla sig över vattnet. Det kommer att finnas goda och dåliga tider, men ändå kommer det i slutändan att stiga i kostnad. Som framgår av WalletInvestors data kan den stiga till $ 0,0184 till 2025 med många kostnadssprång från sin nuvarande position.

På samma sätt förutspår en annan källa att de Dogecoin-spekulationer som görs idag kommer att vara produktiva inom fem år eftersom kostnaden kan stiga till $ 0,0145 till 2025.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *