Bitcoin Chicago Mercantile Exchange-spekulanter vinner

Bitcoin Chicago Mercantile Exchange speculators profit

I den här artikeln pratar vi om Bitcoin Chicago Mercantile Exchange-spekulantens vinst. Enligt COT-rapporterna (Trader’s Commitments) från Commodity Futures Trading Commission (CFTC) – för veckan som slutade förra tisdagen.

Stora (icke-kommersiella) spekulanter ökade nettopositionen för att sälja bitcoinkontrakt med 0,17 tusen kontrakt till 2,48 tusen kontrakt. 14. Nettopositionen har blivit maximal under de senaste fyra veckorna.

Små spekulanter

Små spekulanter (orapporterbara positioner) ökade sin nettoköpsposition i bitcoin-kontrakt med 0,13 000 kontrakt till 2,13 000. De små spekulanterna ökar också sina nettolångpositioner för andra veckan i rad.

Hedgers (COMMERCIAL) ökade Bitcoins nettoköpsposition med 0,04 000 kontrakt till 0,34 000. Säkringsföretag ökade sin nettolångposition efter att ha lämnat den oförändrad för en vecka sedan. Öppen ränta minskade med 0,16 tusen kontrakt till 9,89 tusen kontrakt.

Det minskande indexet för större spekulanter (förhållandet mellan antalet kontrakt som ska säljas och antalet kontrakt som ska köpas) ökade under veckan med 0,04 till 1,43.

Slutsats

Bitcoin COT-data återspeglar en ökning av det baisseartade känslan bland de stora spekulanterna. Under den senaste veckan minskade huvudsakligen stora fonder sina inköp och tog vinst, vilket ledde till en ökning av nettopositionen när BTC sjönk med 7%. Fortsättningen av denna trend kan bidra till att kryptovalutan minskar.

Antalet toppköpare ökade från 10 till 55 under veckan, även om en del av resultatet stabiliserades. Under tiden minskade antalet stora säljare med 4 till 30. Flera relativt små anbudsgivare har nått marknaden och vill delta i tillgångens tillväxt. Troligtvis har vissa tidigare säljare också öppnat inköp.

Små spekulanter ökade sina inköp den senaste veckan. Det hausseartade känslan fortsätter att växa bland juniorspekulanterna, men denna grupp av handlare har vanligtvis inte så stor inverkan på marknaden. Hedgers ökade sin nettovärde med målet att sänka Bitcoin. Långsiktiga häckar ökade den baisseartade känslan efter en tvåveckors paus.

Notera

COT-rapportdata är kritiska och används främst för medel- och långsiktig verksamhet. Stora icke-kommersiella spekulanter (banker, fonder) handlar vanligtvis med trenden. Små spekulanter, okända positioner har vanligtvis inte mycket inflytande på marknaden.

Hedgers och COMMERCIAL handlar vanligtvis mot trenden. Nettopositionen är skillnaden mellan antalet köp- och försäljningskontrakt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *