Vill du fortsätta arbeta hemifrån

Would you like to continue working from home

I den här artikeln pratar vi om Vill du fortsätta arbeta hemifrån. Även om volatiliteten på arbetsplatsen efter att ha återgått till det normala (nytt) kanske inte stiger som vid katastrofens gång, kommer den avlägsna nivån inte att återgå till det pre-epidemiska tillståndet. Senaste erfarenheter och intervjuer med arbetsgivare visar att marknaden visar större acceptans för företag när det gäller flexibla arbetslösningar.

För varje organisation kommer fjärroperativsystemet att variera – vissa företag använder en sådan permanent applikation i stor skala, medan andra kommer att använda den då och då. Om du vill fortsätta arbeta hemma måste du därför förbereda ett giltigt argument. Du bör prata med chefen om en bra plan, specifika frågor och öppenhet för hans eller hennes problem. Jag delar några tips med dig.

Gör en läxplan

Under de senaste månaderna har du verkligen skapat en arbetsyta och med tiden har du skapat ett effektivt sätt att göra hantverk hemma. Som ett resultat minimeras distraktioner och är därför mycket produktiva. Du har också möjlighet att förbättra dina tidshanteringsfärdigheter, lära dig mer om videointegrationsverktyg, lära dig att arbeta med ett distribuerat team och bygga långsiktiga affärsrelationer.

Under långdistansarbete var det möjligt att identifiera individuella behov och anpassa dagliga yrkesuppgifter till andra typer av arbete. När du startar en konversation med din chef om en lång karriär, använd den kunskap och erfarenhet du har fått.

Var specifik när det gäller dina avlägsna arbetsmetoder, bästa praxis och strategier. Det är också lämpligt att försäkra chefen att alla inledande svårigheter har övervunnits och att det inte finns några hinder från din sida för att framgångsrikt kunna utföra ditt fjärrarbete.

Kolla in dina senaste prestationer

Förbered dig på specifika argument, t.ex. framgång uppnådd medan du arbetar på distans. Genom att visa din chef att du kan slutföra uppgifter i hemmakontorsläget ökar du dina chanser att nå ditt mål. Under intervjun bör chefen förstå att din produkt är på samma nivå – oavsett typ av arbete.

Många tycker att arbeta hemifrån ger ytterligare fördelar, ibland oväntat. Till exempel kan frånvaron av störande diskussioner öka produktiviteten eller skapa ett djupgående analysutrymme. Tänk på fördelarna med att arbeta hemma och samla in data för att stödja din avhandling.

Ökning av utfört arbete

Det kan vara en procentuell ökning av utfört arbete, bättre planering, snabbare enskilda uppgifter, högre kundbetyg eller ökade beställningar. Ju mer information du ger till din chef, desto mer sannolikt kommer han eller hon att höra din begäran.

När du har gjort en läxplan och löst dina tvister är nästa steg att boka en tid med din chef för att presentera din ansökan och tvister. Berätta i förväg om diskussionsämnet så att hon kan förbereda det och inte känna sig överväldigad.

Under mötet, presentera din ansökan rättvist och ärligt och lägg fram argument för stöd. I guiden fokuserar du inte bara på hur du kommer att använda din långsiktiga jobbmöjlighet utan också hur företaget kan dra nytta av det. Prata inte bara om tiden du hotar att resa och möjligheten att spendera mer tid med din familj. Se till att arbeta på distans gör att du kan gå smidigt eftersom inget stör dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *